Nyheder

Klinikkens forholdsregler for at forebygge smitte med Coronavirus (COVID 19) pr 2.9.202

BEMÆRK, VI KAN DESVÆRRE IKKE FÅ LEVERET INFLUENZA OG PNEUMOKOKVACCINER OG KAN DERFOR IKKE TILBYDE DENNE YDELSE FOR ØJEBLIKKET- BEKLAGER

Da coronavirus stadig udgør en helbredsrisiko er vi desværre nødt til at fastholde nogle af de forholdsregler vi indførte i marts måned ved kontakt og fremmøde i klinikken. Dette for at leve op til myndighedernes anbefaling, der har til formål at undgå smittespredning.

Når du har en tid på klinikken, skal du have mundbind på.

Rent praktisk har vi derfor stadig låst døren til klinikken og ser kun patienter efter aftale. For at mindske antallet af patienter i venteværelset - og overholde afstandskrav, har vi etableret mulighed for “ringe tilbage” aftaler. Det betyder, at lægen ringer tilbage til dig indenfor et aftalt tidsrum, hvor der er tid til at vurdere dine helbredsklager. Bemærk, at vi ringer fra "hemmeligt nummer". Vi kan også lave aftaler om en konsultation på video, så du undgår at møde op. Videokonsultationer forudsætter, at du har den seneste version af “MinLaege” appen og NemID/digital signatur. Læs nærmere herom på https://minlaegeapp.dk

Ring eller skriv til os via vor hjemmeside/min lage app´ en. Ved AKUT og uopsætteligt behov for lægekontakt, kan vi kontaktes på tlf 40158809 alle hverdage mellem 8 og 16, dog ikke onsdag mellem 8 og 14, hvor vi henviser til kollega, hvis nr. vil fremgå af vor telefonsvarer på det ordinære nummer: 43731030. Øvrige tidspunkter til akut telefon 1813 og eller 112.

Forholdsreglerne kan også betyde, at vi må henvise patienter vi normalt plejer at se, som kunne have en Coronarelateret sygdom til videre undersøgelse på hospitalet.

Vi har genoptaget aftenkonsultation om onsdagen.

Til sidst: Vore forholdsregler betyder IKKE, at du skal holde dig tilbage for at kontakte klinikken. Helbreddet påvirkes af andre sygdomme end Covid 19 virus og vi finder sammen en løsning som gør at du kan blive behandlet og vurderet.

Vi beklager ulejligheden

Coronavirus smitter ved dråbesmitte fra host og evt tale. Den kan også smitte indirekte ved, at man berører en inficeret genstand og klør sig i øjne, næse eller mund. Så hygiejne er vigtig og holde afstand, især, hvis du har symptomer fra luftveje. Har du spørgsmål vedrørende Corona kan du læse videre på www.coronasmitte.dk. Se også Sundhedsstyrelsens hjemmeside, hvor der er generelle oplysninger på forskellige fremmedsprog (www.sundhedsstyrelsen/da/corona)

Med venlig hilsen 

Lægerne Ursula Brøndum og Lise Dyhr, sygeplejerske Connie Rostrup og sekretær Lonni Mortensen